Більше 100 дітей взяли участь у «Покровському гарті»

14 жовтня відбулося урочисте закриття відкритого військово-спортивного вишколу учнівської молоді Херсонщини “Покровський гарт”, присвяченого Дню Захисника України та Дню Українського козацтва, який проходив з 11 по 14 жовтня 2019 року на території табору “Старт” Бериславської районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ім. В.К.Сергеєва.

У вишколі взяли участь 10 команд Білозерського, Голопристанського, Горностаївського, Великолепетиського, Верхньорогачицького, Новотроїцького, Олешківського районів, міст Берислава та Каховки.

Насиченою була програма вишколу. Учасники вправлялися в орієнтуванні, стрільбі з луків та пневматичної гвинтівки, розбиранні та складанні АКМ, стройовій підготовці, перетягуванні линви, проходженні воєнізованої та туристської смуги перешкод. Також, програма містила інтелектуальні конкурси “Відун”, змагання “Чумацький шлях”, з військової підготовки “Влучний стрілець” та “Воєнізована смуга перешкод”.

Закінчився Захід урочистим закриттям та підведенням підсумків. Усі команди отримали Почесні грамоти із різних видів змагань та здобули дорогоцінний життєвий досвід у забезпеченні національної безпеки нашої країни.