ВЕТЕРАНИ АТО ПРОДОВЖУЮТЬ ЗАВОЙОВУВАТИ МЕДАЛІ ДЛЯ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ НА «ІГРАХ НЕСКОРЕНИХ» В ТОРОНТО

26 вересня, у третій день міжнародних змагань Invictus Games Toronto 2017 («Ігри Нескорених») українська збірна виборола дві золоті та дві бронзові медалі!

Спортивні змагання «Ігри Нескорених» третій день поспіль приносять успішний результат для збірної українських ветеранів та військовослужбовців:

Олександр Писаренко, капітан Національної збірної України, майор Національної поліції України, виборов золото у веслуванні на тренажері в категорії IR6 (однохвилинний спринт);

Василь Пашкевич, капітан ЗСУ, виборов золоту медаль з пауерліфтингу в середній вазі Men’s Midweight;

Павло Мамонтов, ветеран, виборов бронзову медаль у веслуванні на тренажері в категорії IR3 (однохвилинний спринт);

Вадим Свириденко, ветеран, виборов бронзову медаль у веслуванні на тренажері в категорії IR1 (4-хвилинні змагання на витривалість).

Капітан Василь Пашкевич, майстер спорту з пауерліфтингу: «Емоції зашкалюють — це відчуття неможливо передати словами! Хочу подякувати всім, хто мене підтримував! Окремо хочу звернутися до хлопців, які пройшли війну: «Не здавайтеся!»

Майор Олександр Писаренко, майстер спорту з академічного веслування, пишається досягненнями української команди: «Для мене велика честь здобути золоту медаль для України в цих змаганнях. Ми кілька місяців працювали, щоб гідно представити свою країну. Усі ми доводимо, що ані травми, ані вік не можуть стати на заваді спортивним досягненням».

Нагадаємо, що напередодні Олег Зімніков, капітан ЗСУ, виборов золоту медаль в бігу на дистанції 1500 метрів, лейтенант Національної поліції Сергій Торчинський взяв бронзу у штовханні ядра, а сержант Нацполіції Олександр Ткаченко став срібним призером на дистанції 400 метрів.

Сьогодні в Торонто пройдуть змагання зі стрільби з луку та шосейні велоперегони. За успіхами українських спортсменів пильно слідкує принц Гаррі, який регулярно відвідує змагання та підтримує українську збірну. Принц Гаррі є патроном «Ігор Нескорених», які він заснував для підтримки ветеранів.