Визначились переможці чемпіонату України серед чоловіків і жінок з шашок-100 (швидка та блискавична гра)

З 30 листопада по 2 грудня 2018 року у Херсоні у приміщенні Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи з шахів та шашок пройшов чемпіонат України серед чоловіків і жінок з шашок-100 (швидка та блискавична гра). 

Херсон  приймав цю головну спортивну подію року з шашок вже другий рік поспіль.  У чемпіонаті України за швейцарською системою у 9 турів змагались 46 спортсменів (гроссмейстери, майстри спорту України та кандидати в майстри спорту України) з 8 областей: Харківська, Івано-Франківська, Вінницька, Одеська, Полтавська, Херсонська, Запорізька, Дніпропетровська та  м. Києва.

За результатами швидкої гри 1 місце серед чоловіків посів міжнародний гросмейстер Артем Іванов (Дніпро), 1 місце серед жінок – міжнародний гросмейстер Вікторія Мотрічко  (Одеса). Краща серед херсонців – Дарина Скороход зайняла 11 місце. 

Підсумки блискавичної гри:1 місце серед чолівіків виборов  міжнародний гросмейстер Артем Іванов (Дніпро), 1 місце серед жінок –  майстер спорту Ганна Дмитренко (Запоріжжя). Кращий  результат серед херсонців у Ксенії Яремчук – 7 місце.

Чемпіони та призери змагань нагороджені медалями та дипломами Міністерства молоді та спорту України.