Вперше в Генічеському районі провели біговій квест “Пам’ять поколінь”

Щорічно до Дня пам’яті в Генічеському районі проводять легкоатлетичний крос. Цього року через карантинні обмеженя були змінені час проведення і формат заходу. Замість масовості упор зробили на спортивно-інтелектуальний стиль.

Таким чином крос переріс в більш захоплюючий біговій квест “Пам’ять поколінь”. Його організаторами виступили Андрій Евстратов і Генічеська районна рада за підтримки районного Будинку культури. Головний спонсор – депутат Генічеського міськради Іван Осташевський.

У квесті взяли участь 7 команд (загонів) по 4 -5 осіб у кожній. Серед учасників – представники легкоатлетичного клубу з сусіднього Новотроїцького.

Завдання для команд були підготовлені на тему Другої Світової війни, а локації знаходилися на шляху від міського пляжу до меморіального комплексу “Пушка” на Арабатській Стрілці.

Учасники повинні були не тільки розгадати зашифрований квест для переходу на наступну локацію, а й продемонструвати спортивну форму, щоб випередити суперників.

У підсумку, всі впоралися з захоплюючими завданнями. А переможцями бігового квесту “Пам’ять поколінь” став загін Biohazard.

На другому місці – Драйв, на третьому – легкоатлетичний клуб з смт Новотроїцьке.

Джерело: Новий Візит