Всеукраїнський проект «САМБО у кожний навчальний заклад» стартував в Херсоні

Всеукраїнський проект «САМБО у кожний навчальний заклад» запроваджується з метою розвитку освіти в Україні, формування у вчителів ключових компетентностей і застосування сучасних методик у навчальній та виховній діяльності, а також залучення до здорового способу життя учнів через уведення у процес фізичного виховання «САМБО».

17 листопада Міністр Кабінету Міністрів України, а по сумісництву Почесний президент Національної федерації самбо України Олександр Саєнко разом з головою Херсонської облдержадміністрації Андрієм Гордєєвим відвідав Херсонську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №30 та зустрівся зі спортсменами й тренерським складом херсонського осередку з самбо, який очолює Володимир Шадрін. Спортсмени осередку, влаштували яскравий показовий виступ з самбо та отримали оплескі як школярів так і почесних гостей.
Також серед присутніх були народний депутат України Олександр Співаковський та головний тренер України з самбо Михайло Руденко.

Херсонська спеціалізована школа № 30 сьогодні – це потужний сучасний заклад, що є лідером рейтингів шкіл, ліцеїв та гімназій. Велика увага тут приділяється спортивно-виховній роботі: школа є переможцем міського та обласного етапів конкурсу на кращий стан фізичного виховання та лауреатом Всеукраїнського етапу.