Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування відбулися в Олешківському районі

Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування відбулися в Олешківському районіБіьше сорока років щоосені лісові масиви Олешківського району приваблюють прихильників спортивного орієнтування з України та ближнього зарубіжжя. 

За підтримки районної державної адміністрації з 2 по 5 листопада відбулися традиційні відкриті Всеукраїнські змагання, в яких взяли участь понад 100 спортсменів з Київської, Черкаської, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей. Не одне покоління пізнавали ази цього виду спорту саме на цих змаганнях і щорічно всіх гостей першим зустрічав їх засновник і організатор, суддя національної категорії Володимир Костянтинович Карась.
Змагання вже традиційно проводиться у 5 чоловічих вікових групах (від 12 річних юнаків до чоловіків, яким виповнилося 45 і більше років) та 5 жіночих (від 12 річних дівчаток до жінок, яким виповнилося 45 і більше років). І цей сплав юності і досвіду всім іде лише на користь.
Кожного дня визначалися 10 переможців і 20 призерів. Серед олешківців чемпіонами у своїх вікових групах ставали Діана Симонян, Ольга Огорь, Віктор Стольніков, призерами Олександр Варакса, Гліб Штепенко. Переможці та призери змагань нагороджені медалями та грамотами районної державної адміністрації.
На «відмінно» відпрацювали начальники дистанцій: майстер спорту України Євген Кандибей та кандидат у майстри спорту України Сергій Гаврик.