Відбувся дитячий турнір “Кубок міського голови Херсона-2020”

18 та 19 грудня 2020 року за підтримки МФК “Кристал” та Управління молоді та спорту Херсонської міської ради відбувся традиційний турнір з футболу на Кубок міського голови міста Херсона серед команд 2014 р.н.

Це вже четвертий подібний захід, що відбувається у стінах Дитячо-юнацької спортивної школи “Херсон”,  для вихованців футбольних шкіл міста Херсона.

Цього року змагання пройшли в дещо обмеженому вигляді через пандемію корановірусу, але традиційні супутники турніру – гарний настій та азарт учасників як завжди були на високому рівні.

Кульмінацією турніру став не тільки безпосередній фінал, а й  традиційний товариський поєдинок між командою «батьків» і депутатів Херсонської міської ради.

Усі учасники змагань отримали солодкі призи та сувеніри від МФК “Кристал” Херсон, міської ради та компанії «Агро Стар», а сам Кубок вручив переможцям міський голова Херсона  Ігор Колихаєв.

Без подарунка не залишився й сам Ігор Колихаєв, який отримав іменну футболку херсонського “Кристала” з символічним номером 12.

Зазначимо, в ДЮСШ «Херсон» навчаються футболу більше 420 вихованців віком від 6 до 19 років.

Джерело: Херсонська Обласна Федерація Футболу