Відбувся перший в історії відкритий онлайн-турнір з гирьового спорту “Кубок І.М.Піддубного”

Карантин та самоізоляція не привід сидіти без діла. “Дякую Михайло Олійник за цікавий онлайн турнір та чудові нагороди!” – такі слова вдячності від понад 70 спортсменів-гирьовиків зі всієї України, можливо було почути та побачити цієї неділі у Фейсбуці.

Наш земляк, Херсонець Михайло Олійник в котрий раз продемонстрував, що завдяки таланту, ініціативі та великому бажанню розвивати гирьовий спорт, ніякі “карантини” не можуть зупинити спортивний розвиток.

Так з 30 березня по 4 квітня та з 6 по 15 квітня 2020 року відбулись два етапи першого відкритого онлайн-турніру з гирьового спорту “Кубок І.М.Піддубного”! Де участь взяли понад 70 любителів гирьового спорту, серед яких як ветерани спорту, діти так і діючи спортсмени.

Умовами участі на онлайн-платформі турніру було:
Зняти відео або прямий ефір, викласти на сторінці заходу. Під час зйомок відео або прямого ефіру, спортсмен і гиря зажди в кадрі (відео, на яких спортсмен, чи гиря зникають з поля зору, не йдуть в залік). На відео спортсмен представляється: ПІБ, дає інформацію який регіон, команду представляє і яку вправу буде виконувати, зважує гирю і починає виступ.
Переможці визначаються за найбільшою кількістю балів: кількість підйомів * коефіцієнт гирі.

Переможці у кожній вправі нагороджувалися медалями та дипломами відповідних ступенів (відправлення – через Нову Пошту).

Наступні онлайн-змагання “ЧЕМПІОНАТ ПІВДЕННОГО РЕГІОНУ УКРАЇНИ” почнуться вже з 20 квітня, оскільки бажаючих провірити свою фізичну форму та поборотися за нагороди виявилося у рази більше.

Тож бажаємо спортсменам Перемог, а Михайло Олійник частіше реалізовувати такі цікаві та вкрай важливі для людей проекти!

Цікаве посилання: https://pkrv.dp.gov.ua/news/karantun-sportuvnum-dosyagnennyam-ne-pereshkoda-4143?fbclid=IwAR21mk1lQnHtCDa8VFE7G2uf6mCW3guV-Kl6gzJ3yMkwJMZPgzCuxGus5q4