Відбувся чемпіонат Херсонської області з рукопашного бою

9 березня 2019 року в спортивній залі Обласного палацу молоді відбувся чемпіонат Херсонської області з рукопашного бою. В змаганнях прийняли участь 223 учасника від спортивних федерацій області з годзюрю, дзюдо контактного карате, ММА, рукопашного бою клубів ДЮКФП-4, Граніт, Катран, Легіон, Метеор, Фенікс, Універсал, міст Херсона, Голої Пристані, Нової Каховки, Бериславського та Генічеського районів.

Всі команди були укомплектовані як досвідченими так і юними спортсменами, віком від 6 до 28 років. Разом з хлопцями свої навички володіння бойовими мистецтвами продемонстрували і 36 гарненьких дівчат з Херсона та різних районів області. В гострій та захоплюючій боротьбі, продемонструвавши волю до перемоги, у двох видах змагань (легкий та дозований контакт) спортсмени розіграли 60 комплектів нагород. Яскраву та блискавичну техніку продемонстрували мужні юнаки і тендітні дівчата.

Переможцями змагань усвоїх категоріях стали: , Вершубський В’ячеслав, Дереш Михайло, Дутка Вадим, Демчук Максим, Кириченко Іван, Клімова Кароліна, Куліда Максим, Уманський Данило, Зябкін Максим, Ганзя Володимир, Мухіна Діана, Мунтян Олександр, Шевченко Станіслав, Івін Олександр, Огієнко Станіслав, Максимова Дар’я, Стьобіна Владлена, Мироненко Ярослав, Морозик Ярослав, Тарасевич Глєб, Позняков Артем, Фурік Нікита, та інші. Переможці змагань увійшли у склад збірної команди області та приймуть участь у чемпіонаті України.

За підсумками змагань командні призові місця зайняли: І місце – спортивний клуб Фенікс м.Херсон (44 медалі), ІІ місце – команда клубу Метеор (25 медалей), ІІІ місце – команда клубу Універсал (22 медалі).

Вітаємо всіх спортсменів та тренерів: Кірющенко Тетяну, Молодченко Миколу, Довганінця Леоніда, Лебедєва Дмитра, Лебедя Єгора, Солопа Ігоря, Солопа Деніса, Пузирьова Івана, Шатилюка Геннадія і бажаємо тільки перемог у наступних змаганнях!

Джерело: Український Південь