Відбувся чемпіонат Херсонської області зі Street Workout та Streetlifting

27 липня на спортивному майданчику спорткомплексу Next (м. Херсон, вул. Університетська 114Б) пройшов чемпіонат Херсонської області зі Strit Workout та Streetlifting, на який з’їхалися найкращі спортсмени області та навіть гості з інших областей. Змагання проходили у багатьох напрямках: силовий фрістайл, стрітліфтинг, триборство серед дівчат та встановлення рекордів області як серед хлопців, так і серед дівчат.

У порівнянні з минулим роком, загальний рівень підготовленості учасників виріс і була досить щільна конкуренція. Результати чемпіонату наступні.

У фрістайлі потрібно було виконувати різноманітні видовищні статичні та динамічні елементі на перекладині, брусах та шведській стінці. У важкому протистоянні перемогу виборов Веретільник Артем (м. Херсон). Він отримує можливість представляти Херсонську область на чемпіонаті України 25 серпня у Києві. Друге місце посів Скляр Данило (м. Херсон), третє – Шершун Максим (м. Кривий Ріг).

У стрітліфтингу необхідно було підтягнутися на перекладині та віджатися на брусах з максимальною додатковою вагою на 1 повторення. Найсильнішим виявився Комзюк Сергій (м. Каховка). Друге місце посів Шершун Максим, третє – Шевніцин Артем (м. Гола Пристань)

У віджиманнях на брусах з додатковою вагою 48 кг перемогу виборов Комзюк Сергій, друге місце посів Шершун Максим, третє – Білятинський Богдан (м. Херсон).

У триборстві серед дівчат потрібно було виконати вправи «стільчик», «планка» та віджимання від підлоги. Перемогла у триборстві Драпова Анна (м. Херсон), друге місце посіла Чепеляк Ксенія (м. Херсон), третє – Чепеляк Олександра (м. Херсон).

На чемпіонаті також було встановлено три рекорди області. Втримання елементу «Прапорець» – Веретільник Артем покращив результат і побив свій же рекорд, 25 секунд. Втримання елементу «Передній вис» – Скляр Данило, 22 секунди. Присідання серед дівчат – Чепеляк Ксенія, вона покращила свій минулорічний рекорд і виконала 350 повторень.