Відбувся III обласний турнір з військово-прикладних видів спорту

Комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради провів III обласний турнір з військово-прикладних видів спорту серед вихованців гуртків військово-патріотичного спрямування.

За інформацією прес-служби облради, в турнірі, який пройшов на базі ЗОШ №6 Новокаховської міської ради, взяли участь 22 команди з районів, міст, об’єднаних територіальних громад Херсонської області. Загалом у заході взяли 200 вихованців гуртків.

Змагання проходили у двох групах – А і Б. У першій групі змагалися 10 команд, в групі Б – 12 команд. В рамках турніру учасники боролися за перемогу в таких видах, як: «Облаштування», «Влучний стрілець», «Комплексна силова вправа», «Смуга перешкод» і «Перетягування каната». Також учасники вводилися в зборі і розбиранні АК, знайомилися з фотовиставкою «Джура крокує Херсонщиною» – де представлені заходи Центру в рамках гри «Джура».

За результатами змагань в групі А переможцем стала команда гуртка «Джура» Центру, учні Бериславської ЗОШ I-III ступенів №1. У групі Б перемогу здобула команда Новотроїцької ЗОШ №1.