Відкрита першість м. Нової Каховки з волейболу серед студентських команд, присвячена Міжнародному дню студентів

10 листопада 2017 року о 10.00 год. в спортивному залі «Гарт» започаткували Відкриту першість з волейболу серед студентських команд, яка присвячена Міжнародному дню студентів. У змаганнях взяли участь юні спортсмени з трьох навчальних закладів, а саме: Новокаховський політехнічний коледж Одеського національного політехнічного університету (зелена форма), Новокаховський приладобудівний технікум (червона форма) та Новокаховський коледж Таврійського Державного агротехнологічного університету (біла форма). З нагоди створення цього традиційного турніру, який присвячується наступаючому святу Міжнародного дня студентів з привітальними словами звернувся головний спеціаліст відділу у справах сімї, молоді, фізичної культури та спорту Дзюба Артем Володимирович та побажав кожній з команд заслуженої перемоги, також до студентів звернулась Носаньова Ольга Василівна – головний суддя змагань та директор ДЮСШ «Таврія» з повідомленням та запрошенням на урочисте нагородження перехідним кубком, командними грамотами, та солодкими подарунками, яке відбудеться в м. Нова Каховка 16 листопада 2017 року в Палаці культури о 14.00 год.
За підсумками першості та запеклої боротьби призові місця посіли:
І місце – Новокаховський коледж Таврійського Державного агротехнологічного університету, обігравши 2:0 за партіями спочатку команду політехнічного коледжу, а потім з таким же рахунком в грі за перше місце обіграли команду приладобудівного технікуму. Склад команди: Солук Олександр, Федорко Владислав, Кривенко Андрій, Готовкін Сергій, Консул Олександр, Сосідко Олег, Пугач Олександр та тренер-представник команди Карпік Андрій Юрійович.
ІІ місце – Новокаховський приладобудівний технікум, спершу обіграли 2:0 за партіями команду політехнічного коледжу, однак в боротьбі за перше місце поступилися команді агротехнологічного коледжу. Склад команди: Дробоха Анатолій, Устименко Тимофій, Здановський Андрій, Лупина Олег, Марчак Станіслав, Страх Едуард, Якимчук Анатолій, Овчінніков Дмитро, Шабалін Андрій та тренер-представник команди Кулініч Валерій Іванович.
ІІІ місце – Новокаховський політехнічний коледж Одеського національного політехнічного університету, на їх долю випало перші ігри, в яких нажаль з результатам 0:2 за партіями програли спочатку команді приладобудівного технікуму, а згодом з цим же результатом програли команді агротехнологічного коледжу. Склад команди: Смирнов Євген, Тимченко Олександр, Голопотилюк Євген, Протас Вадим, Мацьо Володимир, Семикопенко Віталій, Прокопчук Владислав, Кубарєв Дмитро, Климаков Дмитро та тренер-представник команди Некрасов Олексій Вікторович.
Вітаємо юних спортсменів та тренерів-представників команд вищезазначених навчальних закладів з успішними виступами, бажаємо їм нових перемог на спортивних аренах та чемпіонатах.

джерело:http://novakahovka.com.ua