Вітаємо Заслуженого тренера України з легкої атлетики Владислава Піскунова!

Нова Каховка завжди славилася спортивними династіями. Серед найвідоміших – родина Піскунових, завдяки здобуткам якої про наше місто знають в усьому світі. Глава родини Юрій Олександрович Піскунов, виховав не одну плеяду талановитих метальників молоту. Під його мудрим наставництвом зросли два його сини Едуард та Владислав, які нині гідно продовжують справу батька – тренують молодих легкоатлетів.

Яскраво засяяла на спортивному небосхилі зірка онука Юрія Олександровича – Гліба Піскунова. Під керівництвом Едуарда Юрійовича у свої 19 років він завоював  титул чемпіона юнацьких Олімпійських ігор, а минулого року з тріумфом став чемпіоном Європи серед юніорів.

Нині маємо пишатися здобутками Владислава Піскунова – тренера-викладача дитячо-юнацької спортивної школи Новокаховської міської ради з легкої атлетики, якому  присвоєно звання Заслуженого тренера України з легкої атлетики (з вадами слуху); наказ Міністерства молоді та спорту №5184).

Владислав Піскунов з вихованкою Юлією Кисельовою

Серед найвідоміших вихованців Владислава Юрійовича – легкоатлетка Ірина Новожилова, триразова учасниця Олімпійських ігор, нагороджена відзнакою Президента України ювілейною медаллю «25 років Незалежності України», багаторазова призерка чемпіонатів Європи. А ще – наша юна гордість та велика надія –  новокаховчанка Юлія Кисельова, яка  посіла І місце на чемпіонаті України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху (Запоріжжя), IV місце на чемпіонаті світу з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху у 2016 році (Болгарія), а влітку 2017-го стала бронзовою призеркою Дефлімпійських ігор.

Міський голова Володимир Коваленко, відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради (начальник Наталія Таран) щиро вітають Владислава Піскунова з отриманням цього почесного звання, бажають йому нових досягнень, щастя, натхнення, успіхів, схильної долі та  гарних вихованців, які у майбутньому прославлять Нову Каховку і з гідністю примножать славу династії Піскунових!  Джерело  NK-online.tv