Вітаємо з Днем спортивного журналіста!

Шановні друзі! 

Сайт спортивних новин Херсонщини  щиро і з великою вдячністю вітає своїх друзів і колег – представників засобів масової інформації області з Міжнародним днем спортивного журналіста, який 2 липня відзначає вся спортивна планета! 

Спорт у всі часи був і залишається тією об’єднуючою силою, яка об’єднує не тільки окремих людей, а й цілі країни і континенти. 

Миротворчість, дух чесної боротьби, прагнення до здорового способу життя – ці складові сучасного спорту об’єднують в собі найкраще з того, що людство досягло за час свого існування.  Спорт став культом і в сучасному суспільстві. 


Він є не тільки предметом загального інтересу, але й значущим чинником виховання молодого покоління, формування здорового способу життя та зміцнення здоров’я.
 
Перебуваючи в гущі подій, розповідаючи про проблеми фізичної культури і спорту, спортивні журналісти активно сприяють їх вирішенню. 

Тож щиро бажаємо Вам, щоб на Вашому шляху не було нездоланних перешкод і проблем, щоб доля щедро дарувала міцне здоров’я,  життєву енергію і творче довголіття, невичерпну повагу шанувальників Вашого таланту! Нехай світлими будуть помисли, щирими думки, переконливим журналістське слово.

Щастя і благополуччя Вам і Вашим близьким!