В Генічеську пройшов фінал змагань з CrossFit

Здоров’я нації це – те, до чого прагне будь-яке соціально розвинуте суспільство, адже це висока працездатність, здорове покоління і гідне майбутнє країни в цілому.
А прищеплювати правильний спосіб життя слід саме серед молоді, тільки в цьому випадку вони зможуть розставити вірні пріоритети в майбутньому і вибрати потрібний шлях у доросле життя.
Молоді люди з не повністю сформованою психікою, часом просто не в змозі зрозуміти, що добре, а що погано, а в силу емоційної нестабільності кидаються з крайності в крайність.
Тому важливо направити їх прагнення в бік зміцнення здоров’я – фізичною активністю, загартовуванням і правильним харчуванням. Інакше вони знайдуть своєї неприборканої енергії інше застосування, і не факт, що це обернеться для них користю.
Мезенцевим Сергієм, регіональним представником в Херсонській області федерації WPL (Ліга світової сили) і його командою: Сергєєвим Миколою (МС з легкої атлетики), Соколович Олександром (МСМК по армліфтингу), а так само за підтримки голови районної ради Евстратова А. А.та директора комунального закладу районної ради Чернікова Н.А. вперше в м Генічеську 27 лютого був запущений проект «СИЛЬНА МОЛОДЬ, ЗДОРОВА НАЦІЯ».
Це змагання по CrossFit серед школярів 6-8 та 9-11 класів. 27 лютого акція пройшла в школі №1, 6 березня в школі (гімназія) №2, 15 березня в школі №4 і 20 березня в школі №3.
Метою було відібрати найсильніших, найшвидших і витривалих хлопців і дівчат для гри у фіналі який відбудеться 5 квітня в спортзалі мед.училища о 12:00 год. Між школами за звання спортивної школи.