В Каховці відбувся святковий шаховий турнір

З нагоди відзначення Дня молоді та Дня Конституції України у шаховому клубі МПК «Меліоратор» було проведено відкритий бліц-турнір Каховської ТГ з шахів.

В турнірі, організаторами якого виступили Федерація шахів м. Каховки спільно з відділом у справах молоді та спорту, при організаційній підтримці управління культури і туризму, взяли участь 16 шахістів з Каховки, Н.Каховки, Роздольного.


Першість в змаганнях розігрувалась за коловою системою (в два кола) у двох рівноцінних групах по 8 учасників згідно з регіональним рейтингом. З кожної групи до фіналу проходили по три призери. Фінальна частина також гралася у два кола з контролем часу 5 хвилин до кінця партії кожному учаснику.


У підсумку наполегливої боротьби перше місце посів кандидат у майстри спорту з Роздольного Анатолій Назаров (8 очок з 10). На другому місці завершив турнір юний учасник з Н.Каховки Дмитро Криштопа (7,5 очок). На третьому місці ветеран каховських шахів Олег Пільщіков (7 очок).


У заліку серед ветеранів призові місця розподілились наступним чином: І – Вселовод Рябошапка (Каховка), ІІ – Петро Лозович (Каховка), ІІІ – Володимир Гула (Н.Каховка).


Призери турніру були нагороджені грамотами та медалями відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради.

Джерело:  ФШМК