В Каховці відбувся турнір з нагоди Дня шахів в Україні

Минулими вихідними в каховському шаховому клубі при МПК «Меліоратор» відбувся відкритий шаховий бліц-турнір, присвячений Дню шахів в Україні, якій традиційно відзначається 20 липня. Турнір був організований федерацією шахів м. Каховки спільно з відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради та при організаційній підтримці міського відділу культури і адміністрації МПК «Меліоратор».

В змаганнях взяли участь 18 шахістів різного віку з Каховки та Н.Каховки, у тому числі – 4 кандидати у майстри спорту. Першість у турнірі розігрувалась в два кола. Контроль часу – 5 хвилин кожному учаснику до кінця партії. На півфінальній стадії всі учасники були розподілені на дві підгрупи по 9 чол. До фіналу виходили по 3 спортсмена з кращими результатами. У підсумку перемогу в турнірі святкував кандидат у майстри спорту з Каховки Дмитро Кузьоминський. На другому місці каховчанка Євгенія Ралко, яка лише за рахунок додаткових показників випередила бронзового призера – свого батька та тренера, кандидату у майстри спорту Артура Ралка.

На четвертому місці закінчила фінал турніру представниця Нової Каховки Поліна Лищенко, на п’ятому – ветеран каховських шахів Олег Пільщіков, на шостому – юніор з Нової Каховки Дмитро Криштопа.

Переможці, призери та фіналісти турніру були нагороджені грамотами та медалями від організаторів.