В КАХОВЦІ ВІДБУЛАСЬ ВІДКРИТА ПЕРШІСТЬ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ

4 листопада 2017 року спортивна зала Кз «ДЮСШ» Каховської міської ради приймала учасників відкритої першості м. Каховки з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. В змаганнях, які були присвячені 55-річчю КЗ «ДЮСШ» та 74-річчю визволення Каховки від нацистських загарбників, взяли участь понад 150 юних борців з Херсонщини та Одещини. За перемогу в першості в різних вікових та вагових категорія змагалися представники 16 команд з Каховки, Нової Каховки, Берислава, Веселого, Отрадокам’янки, Чаплинки, Херсона, Кривого Рогу, Южного (Одеська обл.).
На урочистій церемонії відкриття змагань учасників привітали начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков, директор КЗ «ДЮСШ» Каховської міської ради Віктор Чухрай та головний суддя турніру, тренер-викладач з боротьби вільної КЗ «ДЮСШ» Борис Біцуков.
За підсумками змагань вихованці відділення боротьби вільної Каховської ДЮСШ вибороли на вісім нагород різного ґатунку: 
– Христина Литка – 1 місце (у ваговій категорії 26 кг), 
– Дмитро Литка – 3 місце (21 кг), 
– Олександр Шевельов – 3 місце (42 кг), 
– Богдан Гусаров – 3 місце (35 кг), 
– Олег Куліш – 3 місце (47 кг), 
– Констянтин Макоїд – 3 місце (42 кг), 
– Кирило Булдаков – 3 місце (38 кг), 
– Єгор Логвінов – 3 місце (35 кг). 
Також окремими відзнаками «За волю до перемоги» нагороджені Микита Кушин (29 кг) та Никита Темчук (29 кг), «Наймолодший борець» – Ярослав Кулаковський (21 кг), «За незламність духу» – Олексій Чальников та Роман Бжезицький (29 кг).
Переможці та призери змагань в усіх категоріях були нагороджені медалями та грамотами відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради.