В Міловому відкрили новий спортивний майданчик

7 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту, в с. Мілове Бериславського району відбулося справжнє спортивне свято – відтепер місцеві футболісти займатимуться на спеціальному спортивному майданчику розміром 42 м х 22 м.

Це стало можливим завдяки проекту «Розвиток в області мережі сучасних спортивних споруд», який реалізувався шляхом співфінансування за рахунок виділених державним фондом регіонального розвитку 704,0 тис. Грн, а також ініціативи Міловсько сільської ради, яка надала таку ж суму.

З приємним надбанням селян приїхали привітати почесні гості: заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Балонь, народний депутат України Іван Винник, депутат Херсонської обласної ради Ігор Осипенко, директор управління з питань фізкультури і спорту Юрій Кан, а також представники місцевої влади.

«На цьому майданчику буде рости наше майбутнє! Тому ми повинні втілювати в реальність всі наші наміри створювати дітям сприятливі умови для розвитку і повноцінного росту », – наголосив на важливості розвитку спортивної інфраструктури на селі нардеп Іван Винник.
Вже другий десяток спортивних майданчиків зі штучним покриттям будується на території Херсонщини завдяки підтримці держави і готовності місцевих органів самоврядування розвивати свої території. Таку думку висловив заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Балонь під час привітання:

«Цей майданчик демонструє в дії ті реформи, які щодня проводить Президент і Уряд. В першу чергу, сьогодні це свято для дітей. Тут буде формуватися здоров’я нашої нації. Прошу дітей, щоб цей стадіон ніколи не був порожній ».

Також Андрій Балонь вручив Подяку від голови Херсонської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування Міловського сільського голови Олегу Яхніенку.

Напередодні святкування Дня фізичної культури і спорту футболісти Мілового і довколишніх сіл отримали не тільки поле з високоякісним покриттям, а й комплекти новеньких м’ячів. Незважаючи на похмуру погоду, команди відзначили спортивне свято символічним футбольним поєдинком.