В Новій Каховці визначили сильніші волейбольні команди серед школярів Херсонщини

18 грудня 2019 року в Новій Каховці у спортивній залі ДЮСШ відділу освіти “Будівельник” та спортивній залі гімназії проходили фінальні змагання з волейболу за програмою Херсонської обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2019-2020 навчального року.

За звання сильнішого колективу боролися 6 команд юнаків (м. Нова Каховка, Херсон, Скадовськ, Каховка, Виноградівська ОТГ, Генічеський р-н) та 5 команд дівчат (м. Нова Каховка, Скадовськ, Виноградівська, Хрестівська ОТГ, Нижньосірогозький р-н).

Нову Каховку представляли вихованці ДЮСШ відділу освіти під керівництвом тренерів Петра і Галини Бойко.

Новокаховські юнаки в групі обіграли представників Херсону та Генічеського району, а в фінальній грі здобули впевнену перемогу над командою Виноградівської ОТГ. Волейболістки в груповому етапі обіграли школярів зі Скадовського та Нижньосірогозького районів, а в фінальній грі поступилися дівчатам з Виноградівської ОТГ.

За підсумками змагань команди посіли наступні місця:
– юнаки:
І місце – м. Нова Каховка,
ІІ місце – Виноградівська ОТГ,
ІІІ місце – м. Херсон,
ІV місце – Скадовський р-н,
V місце – Генічеський р-н,
VI місце – м. Каховка.
– дівчата:
І місце – Виноградівська ОТГ,

ІІ місце – м. Нова Каховка,
ІІІ місце – Скадовський р-н,
IV місце – Хрестівська ОТГ,
V місце – Нижньосірогозький р-н.

Переможці та призери були нагоджені кубками, медалями та дипломами Херсонського обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України.