В Олешках на стадіоні “Старт” відбувся перший офіційний футбольний матч

Перший офіційний футбольний матч відбувся на реконструйованому стадіоні “Старт” в Олешках. В рамках півфінальної зустрічі розіграшу Кубка України з футболу серед жіночих команд ФК “Восход” (Стара Маячка, Олешківські район) приймав ПФК “Львів”.

Зустріч викликала серйозний ажіотаж серед шанувальників гри мільйонів: в цей день на трибунах спортивної арени організатори нарахували до тисячі уболівальників. І, треба сказати, господарі поля сповна усвідомили тягар відповідальності, що лежить на їх тендітних жіночих плечах.

У першому таймі у “Сходу” було кілька гарних моментів для взяття воріт суперниць, але підводила точність виконання і швидкість прийняття рішень. Після перерви сільські футболістки посилили тиск і на 59 хвилині гри змусили львів’янок порушити правила у власному штрафному. До 11-метрової позначки підійшла капітан місцевої команди Тетяна Левицька і відправила м’яч у лівий від воротаря кут воріт.

Після забитого гола Стара Маячка могла подвоїти свою перевагу. Але і пропустити у відповідь теж: вже в компенсований час гостям не вистачило лічених саніметров для взяття воріт “Сходу”.

Таким чином, рахунок залишився незмінним. А це значить, що в фінал виходять футболістки з Херсонщини. У головному матчі розіграшу вони зустрінуться з “Житлобудом-1” з Харкова, який в своєму півфінальному поєдинку розгромив колектив “Злагода-Дніпро-1” (Дніпро) з рахунком 11: 0.