В «Прибережному» День спорту почали з футболу

Футбольним матчем між дитячою збірної оздоровчого центру «Прибережний» і співробітниками установи почався День спорту на узбережжі Чорного моря в Лазурному. Два тайми гри і переможцем стає команда мудрості, як назвали її вболівальники. За цю команду грав і Андрій Путілов – інвестор і ініціатор створення Олімпійського центру в Лазурному, частина якого – сучасне футбольне поле, де і проходив дружній футбольний матч на Кубок «Прибережний».

– Для багатьох юних футболістів зіграти на полі, схожому за якістю на те, де проходить Ліга чемпіонів, світові чемпіонати – майже мрія. Сьогодні для вас мрія здійснилася, як і для мене, тому що я мріяв про створення в Україні, а саме на Херсонщині сучасної спортивної інфраструктури. І ця мрія поступово здійснюється, – зазначив у вітальному слові перед грою Андрій Путілов.

За результатами матчу Кубок «прибережного» вручили все ж дитячій команді. Доросла команда вирішила таким чином підтримати прагнення юних футболістів до перемоги.

Нагадаємо, в червні в «Прибережному» відкрили першу чергу спортивної арени майбутнього Олімпійського центру, що створюється з ініціативи Андрія Путилова в Лазурному. Перша черга – сучасне футбольне поле. Восени планується введення в експлуатацію легкоатлетичних бігових доріжок, майданчиків для стрибків і гри в м’яч.