Генічеський “Тавр” здобув перемогу в турнірі до Дня Незалежності в Києві

Нещодавно юні футболісти зуміли відзначитися гучними перемогами в столиці нашої країни.

Отримавши запрошення від Федерації футболу Києва, генічеський “Тавр” відправився підкорювати столицю на Всеукраїнський дитячий футбольний турнір “КУБОК НЕЗАЛЕЖНОСТІ – 2020”.

У престижних змагання взяли участь 12 футбольних колективів, що представляють державні столичні ДЮСШ, Одесу, Вінницю і Генічеськ.

У першій грі з ФК “Троєщина” таврята здобули перемогу з рахунком 3: 2, а в наступній розгромили вихованців ДЮСШ-15 (Київ) – 5: 1.

У другий ігровий день Генічеський “Тавр” обіграв ДЮСШ-14, забивши два м’ячі у ворота киян. Три перемоги в групі і зайняте перше місце вивели  команду в півфінал, де “Тавр” вже чекала перша команда ДЮСШ-14 (Київ).
Поступаючись двічі в рахунку по ходу зустрічі, таврятам вдалося перевести гру в серію післяматчевих пенальті. 4 влучні удари і відбитий нашим воротарем пенальті вивели ДФК “ТАВР” в фінал Всеукраїнського турніру.

Фінальний матч з ФК “Лісовий” почався провалом в обороні, після чого “Тавр” пропустив швидкий гол на самому початку гри. Зібравшись з силами і збудувавши атакуючу гру, хлопці забили поспіль 4 м’ячі не залишивши супернику шансів.

Підсумок-перемога в Кубку Незалежності серед кращих дитячих команд столиці. Генічеський “Тавр” ще не встиг відзначити річницю свого створення, а успіхи команди просто вражають.

Джерело: Новий Візит