Герой АТО з Херсонщини прийматиме участь у ВСЕСВІТНІХ ІГРАХ НЕСКОРЕНИХ У ТОРОНТО

Вчора на залізничному вокзалі  відбулись почесні проводи до національної збірної України, що у вересні 2017 року візьме участь у міжнародних змаганнях у Торонто ГЕРОЯ АТО, ВОЇНА-СПОРТСМЕНА СТРЮКА ПАВЛА АНАТОЛІЙОВИЧА,  ЯКИЙ У СКЛАДІ 28 ОМБР З 2014 РОКУ ЗАХИЩАВ Україну  та ОТРИМАВ ВАЖКЕ ПОРАНЕННЯ – КОМПРЕСІЙНИЙ ПЕРЕЛОМ ХРЕБТА. ВІН БИ МІГ НІКОЛИ НЕ ХОДИТИ, АЛЕ НІКОЛИ НЕ КАЖИ НІКОЛИ !

НА СЬОГОДНІ ВІН ЄДИНИЙ ВІД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ УВІЙШОВ ДО СКЛАДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЗБІРНОЇ НЕСКОРЕНИХ УКРАЇНИУ РОЗДІЛІ «ЛЕГКА АТЛЕТИКА» І ПРЕДСТАВЛЯТИМЕ НАШУ КРАЇНУ І ОБЛАСТЬ НА ВСЕСВІТНІХ ІГРАХ НЕСКОРЕНИХ У ТОРОНТО , КАНАДА, СЕРЕД КОЛИШНІХ ТА ДІЮЧИХ ВІЙСКОВИХ, ЩО ОТРИМАЛИ ПОРАНЕННЯ АБО ТРАВМИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ.

Провести Павла прийшли  відомі не тільки на Херсонщині легкоатлети, найкращий спортсмен Херсонщини 2016 р. Андрій Проценко та Найкращий тренер 2016 р.  Геннадій Зуєв. Побажали Павлу віри у власні сили  та  почесно вручили  Прапор Херсонської області, який передав  голова Херсонської обласної ради  Владислав Мангер.

Почесні проводи організувало ХОО ФСТ «Динамо» та Профспілка працівників фізичної культури та спорту у Херсонській області.

МИ ВСІ ЗВІСНО, БАЖАЄМО ПАВЛУ ПЕРЕМОГИ !