Голопристанські спортсмени звернулися до міської влади зі словами подяки

 
 
 

За період з 1 вересня 2016 року по 31 травня 2017 року вихованці Голопристанського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» взяли участь у багатьох змаганнях всеукраїнського та обласного рівня. 
 
Наша баскетбольна команда дівчат бере участь в першості ВЮБЛ двома командами, які до речі, гідно захищають честь рідного міста на всеукраїнському рівні і є переможцями обласних змагань. 

Боксери Центру є переможцями і призерами обласних і Всеукраїнських змагань. Запрошуються до лав збірної України з боксу. 
 
Вихованці з шахів та шашок, волейболу, веслування на байдарках та каное є постійними учасниками обласних змагань. 
 
Юні футболісти – переможці і призери обласних і всеукраїнських змагань, запрошуються до кращих футбольних Академій для подальшого навчання. 
  
Доросла команда ФК «Гопри» після тривалої перерви взяла участь в першості Голопристанського району з футболу, що дає змогу молодим футболістам прагнути потрапити до основного складу команди. 
 
Протягом року була придбана ігрова форма і м’ячі дорослій команді, ігрова форма – баскетбольній команді, байдарки, човен, мотор, жилети – в секцію з веслування на байдарках та каное. 
 
Висловлюємо щиру  подяку за підтримку спорту в місті міському голові Бабичу О.В., виконкому міської ради, депутатам міської ради, відділу освіти, молоді та спорту, а також батьківським комітетам, які допомогають у прийнятті участі в змаганнях та в придбанні необхідної атрибутики. 
 
Слова подяки хочеться висловити начальнику Голопристанського відділення поліції Пісоцькому В.М., який допомагає у вирішенні питань з дотримання порядку на спортивних спорудах і підтримки спорту в рідному місті і всім небайдужим до спорту жителям Голої Пристані і сподіваємось що з Вашою допомогою результати будуть кращими, секцій побільшає і бажаючих займатися спортом буде набагато більше.
 
З повагою

Директор Голопристанського міського  
Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бурковський О.Г.