Гравці і тренер херсонського “Дніпра” потрапили в список номінантів нагород премії “Зірки хокейного року”

27 травня о 19:30 в київському “Freedom Hall” Українська хокейна ліга вперше в історії проведе церемонію нагородження кращих гравців і менеджерів сезону 2018/19 – “Зірки хокейного року”.

Спеціальних призів будуть удостоєні кращі хокеїсти, керівники хокейних клубів, найбільш активні ЗМІ – всього в рамках церемонії передбачено понад 20 номінацій.

У номінаціях представлені гравці і тренер херсонського “Дніпра”. Так, на звання кращого воротаря претендує Олег Петров. Він же номінований на премію “Кращий легіонер”. Звання кращого захисника може отримати Дмитро Пугачов. У номінації “Кращий нападник оборонного плану “представлені гравці “Дніпра” Микита Коваленко і Микита Макаріцкій, а в номінації “Новачок сезону” – Денис Матусевич і Артем Целогородцев. Приз “Джентльмен” на льоду “може отримати Руслан Ромащенко. А найкращим тренером сезону може стати керманич” Дніпра “Дмитро Підгурський.

Відзначимо, “Дніпро” також номінований і на командні премії. Так, клуб представлений в номінаціях “За кращу кадрову підготовку та ефективність клубної вертикалі” і “За кращу роботу клубу поза льоду”.

Нагадаємо, в минулому сезоні Української хокейної ліги “Дніпро” посів друге місце.