Два херсонських боксера вийшли у фінал чемпіонату України з боксу

З 29 жовтня по 4 листопада в Одесі проходить перехідною чемпіонат України з боксу серед юніорів.

Як повідомляє Херсонська обласна федерація боксу, 2 члена збірної Херсонщини вийшли в фінал :

Пазич Радислав у ваговій категорії до 63кг в першому бою переміг достроково у другому раунді Шишко Степана з Рівненської області. У другому бою він отримав перемогу над Якименко В’ячеславом із Запорізької області. У чвертьфіналі Радислав здобув перемогу над Лянка Дмитром з Одеської області. Півфінальний бій наш спортсмен завершив перемогою над Нестеренко Данилом з Сумської області. У фіналі Радислав переміг Нехорошева Кирила із Запорізької області і став чемпіоном.

Бондаренко Єгор у ваговій категорії до 66кг в своєму першому бою переміг достроково у другому раунді Макарова Дениса з Черкаської області. У другому бою він переміг Григорчук Анатолія з Чернівецької області. У півфіналі наш спортсмен переміг Сєрова Миколи з Київської області. І тільки в фінальному бою Єгор поступився Таран Кирилу з Полтавської області і став срібним призером чемпіонату.

Шульга Валерій у ваговій категорії + 80 кг в першому бою здобув перемогу достроково в третьому раунді над Дідик Олександром з Чернівецької області. Наступний бій він виграв у Іванишина Ярослава з Львівської області. Але в півфінальному бою Валерій зважаючи травми, отриманої в попередніх боях, поступився Бенюх Дмитру з Миколаївської області.