Депутати підтримали кандидатуру Олексія Мотова на посаду керівника Херсонської вищої школи спортивної майстерності 

Директором комунального закладу «Херсонська вища школа спортивної майстерності» Херсонської обласної ради обрано Олексія Мотова. Його кандидатуру підтримали 47 депутатів Херсонської обласної ради під час  засідання сесії. 

Олексій Мотов був єдиним кандидатом на конкурсі, який відбувся 12 жовтня. Тим не менш, він знайшов підтримку членів комісії. Адже з січня 2017 року по теперішній час виконує обов’язки директора даного комунального закладу. З січня 2010 року по січень 2017 року працював на посаді старшого тренера, в подальшому головного тренера штатної збірної команди України з веслування на байдарках і каное Міністерства молоді і спорту. 

У своїй стратегії розвитку закладу Олексій Мотов робить акцент на збільшенні кількості херсонських спортсменів-учасників Олімпійських Ігор. За його словами, крім навчально-тренувального процесу планується проведення постійно діючих навчально-тренувальних зборів учнів-спортсменів, навчально-тренувальних занять, тренувань за індивідуальними планами, участь у спортивних змаганнях тощо. Звичайно, новий директор розуміє, що не можливо досягти високих результатів, не забезпечивши спортсменів необхідними умовами. А це, в першу чергу, якісна матеріально-технічна база та відмінні умови проживання і харчування.

Контракт з Олексієм Мотовим буде укладено в найближчий час строком на 3 роки.