«Дніпро» вдруге в сезоні обіграв «Донбас»

2 жовтня в Херсоні місцевий хокейний клуб «Дніпро» приймав донецький «Донбас» в рамках центрального матчу туру.

У минулій зустрічі, яка відбулася в першому турі, переміг «Дніпро». У цьому херсонці теж виграли – з рахунком 5: 0 (1: 0, 3: 0, 1: 0).

«Правда, до першої пропущеної шайби« Донбасом », було важко уявити, що донеччани ось так програють. Гості повністю контролювали шайбу і мали на багато більше небезпечних моментів. Херсонці, лише на 12 хвилині гри змогли по-справжньому потурбувати ворота «Донбасу».

Переломним моментом зустрічі став другий період, коли «щуки», при рахунку 1: 0 на свою користь, відчувши смак «крові», закинули ще три шайби. Заключний період став формальністю, в якому херсонці змогли ще раз закинути », – повідомляє УХЛ.

На рахунку Дениса Василенкова хет-трик, на рахунку Сергія Дорофєєва – дубль. Варто зазначити, що Сергій і в першій грі проти «Донбасу» відзначився двома шайбами.

Шайби: 1: 0 – Василенков (Декало) – 15:46, 2: 0 – Василенков (Янішевський, Чернишенко) – 28:08, 3: 0 – Василенков (Чернишенко, Янішевський) – 34:48, 4: 0 – Дорофєєв (Шибаєв, Макаріцкій) – 37:36, 5: 0 – Дорофєєв – бол.