«Дніпрянка» зміцнює позицію

Після тривалої перерви від­новилися ігри чемпіонату України у жіночій суперлізі з гандболу. Кінець минулого тижня для Херсона ознаменувався двома поєдинками місцевої «Дніпрянки» проти «Спартака-Київ».

У першому поєдинку, що відбувся у п’ятницю, господарки виглядали більш солідно, вони продемонстрували атакувальну гру і цілком справедливо здобули перемогу з рахунком 29:23.

За подібним сценарієм проходила і друга зустріч цих суперниць у суботу. І знову перемогу святкувала «Дніпрянка» — 28:21.

Після цієї серії матчів херсонська команда додала до свого активу 4 очки і впевненіше почувається на другому місці у турнірній таблиці. У лідера чемпіонату львівської «Галичанки» максимум здобутих очок у 20 поєдинках — 40. У «Дні­прянки» — 29, у мико­лаїв­ського «Реала» — 22. Дещо пригальмували ужгородські «Карпати» — дві поразки у звітному турі від «Галичанки» відкинули їх на четверте місце (20 очок).

Але боротьба за срібні та бронзові медалі чемпіонату триває. Попереду не менш відповідальні матчі, а кожне здобуте очко у протистоянні між претендентками на нагороди — на вагу золота.

Джерело: «Дніпрянка» зміцнює позицію — Новый день