Досягнення херсонських боксерів

Херсонська обласна організація Федерації боксу України провела загальні збори. Під час них були підведені підсумки роботи федерації за перше півріччя. Незважаючи на те, що ХОО ФБУ входить в п’ятірку кращих федерацій України, присутні обговорили шляхи підвищення результативності участі херсонських боксерів в змаганнях. Було прийнято рішення уважніше супроводжувати перспективних боксерів по всім віковим категоріям і активно працювати над поліпшенням результатів наших спортсменів на міжнародній арені.

Були прийняті на зборах і кадрові зміни. Дмитро Буленков покинув посаду віце-президента ХОО ФБУ і сконцентрувався на спортивній роботі в рамках клубу “Золоті рукавички”. У збірної області серед молоді відбулася зміна старшого тренера. Замість Костянтина Мельника ним став Анатолій Тішаков. Було прийнято рішення провести влітку два навчальні семінари: курси підвищення кваліфікації для суддів і курси на здобуття звання тренера національної категорії.

Не обійшлося і без урочистих моментів. Володимир ДЗЯДЕВИЧ, Олександр Галактіон і Сергій Сазонов отримали пам’ятні грамоти на честь недавно відсвяткованих ювілеїв. Головним підсумком зборів стала можливість тренерам, суддям і керівництву федерації всім разом обговорити поточні питання і завдання і скоординувати свої дії для досягнення ще кращих спортивних результатів.