ДЮСШ «Херсон» присвоєно першу категорію

Відповідно до  наказу управління  з питань фізичної культури та спорту Херсонської облдержадміністрації  від 7 березня 2018 року № 71  дитячо-юнацькій спортивній школі «Херсон» Херсонської міської ради присвоєно першу категорію.  Термін дії присвоєної ДЮСШ «Херсон»  категорії – до 6 березня 2022 року. Про це повідомляє управління молоді та спорту Херсонської міської ради.  
«До уваги було взято рекомендації комісії з надання першої категорії та клопотання щодо присвоєння вищої категорії дитячо-юнацьким спортивним школам усіх типів, форм власності і підпорядкування”, – йдеться у повідомленні. 
Нагадаємо, ДЮСШ «Херсон»  Херсонської міської ради  утворена відповідо до рішення Херсонської міської ради від 25 березня 2016 року № 138. ДЮСШ – позашкільний навчальний заклад спортивного профілю, основною діяльністю якого є спортивна підготовка дітей та молоді. Оперативне  управління школою здійснює управління молоді та спорту Херсонської міської ради. У 2017 році ДЮСШ «Херсон»  було присвоєно ІІ категорію(Наказ управління молоді та спорту Херсонської міської ради від 31.08.2017 р. № 21-с).