Житель Великокопанівської громади – кращий боксер чемпіонату Херсонської області

Нікіта Хохонь, 15-річний боксер з Великокопанівської громади впевнено виборов золото на чемпіонаті Херсонської області серед еліти, молоді, юніорів та юнаків, який проходив 11-14 січня у місті Херсон.

Спортивний шлях хлопця розпочався три роки тому, коли в літньому таборі він вперше відвідав секцію вільної боротьби. Нікіта не на жарт захопився цим видом спорту, проте, нажаль, у рідній громаді такої секції не було. Саме тоді він змусив батьків віддати його займатися боксом у досвідчені руки заслуженого тренера України Андріанова Григорія Антоновича. Тут, крок за кроком півтора роки Нікіта навчався азам боксу та зрозумів, що саме з цим він хоче зв’язати своє подальше життя.

Він вступив до спортивного коледжу. Вже тут, займаючись у Андріанова Вадима Григоровича (сина Григорія Антоновича), Нікіта виконав нормативи та отримав розряд «Кандидат у майстри спорту».

Зараз у Нікіти є мета – потрапити на Чемпіонат України з боксу. Перемога на чемпіонаті Херсонської області – перший та обов’язковий до неї крок.  

Джерело: Великокопанівська об’єднана територіальна громада Херсонської області