Жителі Чорнобаївки тепер відірвуться від диванів і телевізорів

У 2017 році Чорнобаївська сільрада розробила і представила на конкурс розвитку територіальних громад проект «Будівництво вуличного майданчика для воркаута (workout)», який проводила Херсонська облрада. У тому ж році організатори конкурсу частково профінансували роботи за цим проектом. Частину грошей виділили з бюджету сільради.

І ось 20 листопада були закінчені монтаж майданчика для воркаута і установка вуличних тренажерів. Спортмайданчик розмістили в центрі села Чорнобаївка, він займає територію розміром 315 квадратних метрів.

Комплекс тренажерів підібрано таким чином, щоб можна було розвивати майже всі групи м’язів. На ньому можна займатися спортом у вечірній і нічний час. До слова, це спортивне обладнання абсолютно безпечно для тренувань навіть для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Майданчик обладнаний сучасними ліхтарями, які працюють від сонячних батарей. В майбутньому планується провести благоустрій території та встановити гумове покриття.

Тепер у жителів села з’явилася можливість займатися спортом у зручний для них час, відірвавшись від диванів і телевізорів.

До речі, на початку листопада в селі Приморське Скадовського району відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям, а в Лазурному відкрили легкоатлетичну частину спортивного палацу.