За старання на спортивній ниві – вітання і подарунки

12 грудня, у Новій Каховці стартували  традиційні  спортивні «Новорічні кубки». Першими відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту разом з  представниками міської влади та депутатського корпусу вітав вихованців секції вільної боротьби.

«Наближаються  улюблені всіма зимові свята. Ви, як слухняні діти і старанні спортсмени, заслужили на привітання та подарунки, – звертаючись до дітей, наголосила начальник відділу Наталія Таран. – Новорічні кубки ми розпочали не випадково саме з вільної боротьби. Весь рік ви старанно працювали, захищали честь міста на змаганнях. Це непростий вид спорту, який загартовує ваше здоров’я, а ще – допомагає формувати  вольові риси характеру. Щодня  завдяки спортивним заняттям ви стаєте мужнішими та наполегливішими. Зичу вам продовжувати з успіхом шлях у великий спорт, бути слухняними, сильними та витривалими!».

Також   вільників та їхнього наставника Андрія Мєшкова привітали радник міського голови Вадим Мерзлов та депутат міської ради, голова громадської організації «ДЮСК  з баскетболу «Імпульс» Віталій Перетятько. «Щира подяка тренеру за копітку і плідну працю. А ви, діти, цінуйте зусилля свого наставника, – акцентував Віталій Валерійович. – Прийшовши до цієї зали, ви вже показали себе з найкращої сторони. Тож так тримати! Будьте борцями в житті!».

Від себе особисто, міського голови Володимира Коваленка та від імені депутатів Сергія Хоменка, Лілії Микитенко, Олександра Афанасьєва гості вручили дітлахам  торти, солодощі та фрукти й побажали  радісно зустріти новорічні свята. Крім того, користуючись нагодою, вони привітали  тренера секції  вільної боротьби та спортсмена Кирила Мєшкова з черговою перемогою – «сріблом», яке він завоював нещодавно на чемпіонаті України.

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, а також тренери з вільної боротьби та їхні підопічні висловлюють подяку  міському голові В. Коваленку, депутатам міськради та БФ “Нова Каховка” (Н. Безп’ята).