ЗВАННЯ «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ» присвоєно ЦАРІКОВУ В.М.

Указом Президента України від 09.09.2017р. № 270/2017 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня фізичної культури та спорту» за вагомий особистий внесок у розвиток 

та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, досягнення високих спортивних результатів та багаторічну плідну професійну діяльність, постановлено Царікову Василю Михайловичу – тренерові-викладачу спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «України» присвоїти почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ».

НА офіційному сайті Новакаховської міської ради містяться щирі вітання :

“Вже 44 роки Ви присвячуєте спорту Нової Каховки, пропаганді здорового способу життя серед населення України. Тож нехай Ваша енергія і багатий досвід, невичерпний потенціал продовжують служити на благо спорту в Україні та її спортивній здоровій нації. 
Міський голова Коваленко В.І., відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (Таран Н.М.), новокаховська спортивна громада, щиро вітає Царікова Василя Михайловича з присвоєнням почесного звання. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів для здійснення всього задуманого, спортивної наснаги, особистого та сімейного щастя! Великих досягнень та спортивних вершин”.

Вітаємо Василя Михайловича!