Відбувся відкритий чемпіонат м. Каховка з шашок-64 серед осіб з інвалідністю

19 лютого 2020 року в КЗ «Каховський геріатричний пансіонат» відбувся відкритий чемпіонат м. Каховка з шашок-64 серед осіб з інвалідністю. За результатами змагань перше місце посіла Вехова Лариса, друге місце – Таберко Микола, третє – Дрочов Віктор.

22 лютого на базі Каховської ЗОШ № 5 відбувся міській етап Спартакіади «Повір у себе» з тенісу настільного серед дітей з обмеженими функціональними можливостями. За результатами змагань перше місце виборола Міхеєнко Ангеліна (до речі – стипендіат Каховської міської ради для обдарованої молоді в номінації «Спорт» 2020 року) , друге місце – Смашнов Кирило, третє – Зеленько Андрій. Переможець змагань виборола право участі у обласному етапі Спартакіади «Повір у себе», який відбудеться 26 лютого в місті Херсоні.   

У неділю 23 лютого в ДЮСШ Каховської міської ради відбувся відкритий чемпіонат міста з шахів та міський етап Спартакіади «Повір у себе». За результатами змагань перше місце посів Захаров Костянтин, друге місце у Міхеєнко Ангеліни, третє – у Гриценко Марії.

  Всі змагання були організовані Каховською філією регіонального центру «Інваспорт» спільно з відділом молоді та спорту Каховської міської ради та при підтримці адміністрації закладів. Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, грамотами та  медалями від організаторів.  

Джерело: Каховської філії регіонального центру «Інваспорт»