Каховський «Меліоратор» перемагає у турнірі з пляжного волейболу

Нещодавно на майданчику для пляжного волейболу каховського с/к «Олімпійський» відбувся традиційний відкритий турнір Каховської ТГ з пляжного волейболу, присвячений Дню молоді та Дню Конституції України. Організатор змагань: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради та ДЮСШ Каховської міської радию

Цього року в змаганнях взяла участь рекордна кількість команд – вісім. Вперше досить широко були представлені старостинські округи. В турнірі взяли участь такі команди: «Роздольне ДЮСШ», «Роздольне», «Малокаховка» (юнаки), «Малокаховка» (дівчата), «Фортуна» (Каховка), «Полум’я» (Коробки), «Меліоратор» (Каховка), «Імпульс» (Каховка). Турнір проходив у форматі 4х4 учасники, кожний матч складався з трьох партій. На попередньому етапі команди-учасниці були розподілені жеребом на дві групи, в яких грали за коловою системою. На фінальній стадії за підсумками групового етапу переможці груп виходили до фіналу, а команди, які посіли в групах другі місця, зустрічалися у «втішному» фіналі за третє місце.

Отже, за результатами попередніх ігор, у матчі за третє місце зустрілись команди «Фортуна» (Каховка) та «Роздольне». Цікавий поєдинок завершився перемогою каховчан з рахунком 2:0 за партіями. У складі «Фортуни» бронзовими призерами турніру стали: Х.Римар (капітан команди), В.Ганжа, С.Омельченко, Р.Шевеленко та А.Биков.

Видовищним та безкомпромісним став фінальний поєдинок двох кращих команд турніру – «Полум’я» з Коробків та «Меліоратора» з Каховки. У складі обох команд виступали доволі досвідчені та знані серед каховських любителів волейболу спортсмени. У першій партії перемога була за «Меліоратором», у другій – за командою «Полум’я». Лише вирішальна третя партія визначила переможця турніру – ним стала команда «Меліоратор» у складі: Василь Романіхін (капітан команди), Микола Громяк, Віктор Андрєєв та Роман Андрєєв. У складі команди «Полум’я» срібні нагороди завоювали: Микола Молчанов (капітан команди), Сергій тур, Бойко вікторія, Антон Олішевець та Павло Дикун.

Варто зазначити, що вагомий внесок у перемогу «Меліоратора» зробив вихованець відділення волейболу Каховської ДЮСШ Роман Андрєєв (перший тренер – Віталій Антонов), який зараз грає у складі команди української Суперліги «Збірна Харківської області – Юридична академія» та разом зі своєю командою здобу бронзові нагороди Чемпіонату України та виконав норматив Майстра спорту України з волейболу. Не дивно, що він і став кращим гравцем турніру.

Команди-призери та кращий гравець отримали у нагороду кубки, медалі та грамоти від відділу у справах молоді та спорту, а всі учасники – святкові солодкі подарунки.