Каховські ветерани стали переможцями відкритого міжрайонного турніру з футболу

24 серпня 2019 року в смт Нижні Сірогози з нагоди відзначення 28-ї річниці незалежності України відбувся традиційний міжрайонний турнірі з футболу серед команд ветеранів (40 років і старші). 

У цьогорічному турнірі взяли участь три команди з Херсонської області — СК «Каховка», «Надія» (Іванівський район), «Тарпан» (Нижньосірогозький район) та дві команди з Запорізької області – збірні Веселівського та Василівського районів.  

Під час урочистої церемонії відкриття турніру учасники та вболівальники вшанували хвилиною мовчання пам’ять спортсменів-футболістів, які пішли з життя, та приєдналися до Всеукраїнської хвилини мовчання за тими, хто у різні часи історії поклав своє життя за волю і незалежність України та за тими, хто в наш час, захищаючи Україну загинув у зоні проведення АТО на Сході України.  

Результатом наполегливої, безкомпромісної боротьби між командами ветеранів стала перемога футболістів СК «Каховка» у складі: Олександр Іванов, Олександр Комарницький, Ігор Плотніков, Юрій Балицький (капітан команди), Андрій Кашулін, Віктор Мазуренко, Андрій Муравйов, Олександр Шамановський, Михайло Сличко, Олег Савельєв, Андрій Сєров, Микола Михальченко, Олександр Забара, Максим Махно. 

Друге місце у команди «Надія» з Іванівського району. Третє місце розділили між собою команда «Тарпан» з Нижньосірогозького району та збірна Веселівського району Запорізької області. 
 
Переможці та призери турніру були нагороджені почесним Кубком, медалями та грамотами від організаторів та спонсорів – відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньосірогозької районної державної адміністрації, Нижньосірогозької районної федерації футболу «Скіф»  та ФГ «Урожай» (голова Володимир Москаленко).

Оргкомітетом змагань було визначено та нагороджено кращих гравців в окремих номінаціях: «Кращий воротар» – Микола Дурмак («Надія» Іванівський район), «Кращим захисник» – Олександр Бакута (збірна Веселівського району), «Кращий півзахисник» – Сергій Величко («Тарпан» Нижньосірогозький район), «Кращий нападник» – Віктор Мазуренко (СК «Каховка»). 

Футбольний турнір серед команд ветеранів, що відбувся, став чудовою нагодою поспілкуватися, згадати минулі «футбольні баталії» та обмінятися досвідом і враженнями ветеранам футболу Херсонської та Запорізької областей.