Каховські тхеквондистів увійшли в збірну України

З 9 по 11 лютого в Черкасах, відбувся Чемпіонат України з тхеквон-до серед юнаків, юніорів та дорослих, в яких взяла участь каховская команда CК «Хва Ранг ДО» (президент клубу заслужений тренер України Віктор Слюсар).
– Клуб «Хва Ранг ДО» представляли чотирнадцять спортсменів і два тренери, – розповіла заслужений майстер спорту і наставник бійців Мадонна Баранова. – Причому один з тренерів колишній мій учень Олександр Бронніков був на змаганнях і як тренер, і як учасник.
Сім учасників від CК «Хва Ранг ДО» стали призерами змагань і отримали місце в збірній України. Софія Папідзе і Анна Руденко в особистому сутичці розділили перше і друге місця в категорії до 45 кг, відповідно. У категорії до 55 кг «золото» забрала Аліна Немерец. Серед юніорів, від 16 до 17 років, перше місце зайняв Олександр Плаксій (до 75 кг), і третє – Микола Кучерявий (до 50 кг). Єлизавета Мельникова (до 55 кг) і Дарина Харченко (до 64 кг) взяли золоті медалі серед юніорок 14-17 років. Олександр Бронніков в категорії «чоловіки 18-39 років» посів перше місце, а Данило Слюсар і Тимофій Сабіров – «бронзові» місця. «Юнаки» (11-13 років) Олександр Бедімскій і Максим Удовицкий зайняли друге і третє місце, відповідно.
На перемогу в змаганнях, розповіла Мадонна, робота для спортсменів не закінчилася. Чемпіонат та Першість Європи відбудеться в Таліні (Естонія) в останніх числах квітня, а чемпіонат світу пройде в Білорусії, в серпні. У спортсменів є час, щоб підготуватися до серйозних змагань.