Керівництво Української хокейної ліги високо оцінило результати херсонського “Дніпра”

Керівництво Української хокейної ліги висловило подяку в.о. генерального директора КП “Обласний центр хокею” Херсонської обласної ради Володимиру Грищенко за внесок в розвиток цього виду спорту.

Клуб “Дніпро”, який був створений на базі “Обласного центру хокею”, став першим і єдиним комунальним клубом України. Основою команди є вихованці місцевої хокейної школи, яка стала кращою в Україні за результатами минулого сезону. А то, що зараз “Дніпро” знаходиться на другій позиції в Українській хокейній лізі, вселяє оптимізм.

Окремо керівництво УХЛ відзначило домашній льодовий стадіон “Дніпра” – “Фаворит-Арену”. В Українській хокейній лізі впевнені, що там можна проводити змагання не тільки всеукраїнського, а й міжнародного рівня. Талановиті вихованці, успішні результати в чемпіонаті, якісна арена – що ще потрібно для прогресу?

Хокей дійсно справив фурор в Херсоні. Ініціатор створення команди, Почесний президент “Дніпра” Владислав Мангер ще на презентації клубу в серпні зазначив, що Херсону потрібно шоу. І забезпечити це шоу може якраз хокейна команда. Здавалося б, південний Херсон – не звичне місце для розвитку такого виду спорту. Але громадський резонанс навколо трансферів “Дніпра”, навколо його домашніх поєдинків говорить про інше: для нашого регіону хокей дійсно може стати спортом номер один. Багато з тих, хто критикував Херсонська облрада за ідею створити хокейний клуб, зараз із задоволенням ходять на домашні матчі “Дніпра”. Обласна рада і керівництво “Обласного центру хокею” довели, що найчастіше потрібно йти відчайдушно: усупереч поширеній думці критиків, заради досягнення високих управлінських і спортивних цілей.

Адже врешті-решт: чи багато приводів дає Херсон для того, щоб про нього із захопленням говорили в інших містах?

 

Джерело: Херсонські Факти