Команда ЗОШ-7 Нової Каховки посіла третє місце на змаганнях з спортивного орієнтування

З 27 по 29 вересня 2019 року поблизу залізничної станції Пойма Олешківського району Херсонської області проходили відкриті всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків та ветеранів.

На змагання зібралися спортсмени з різних куточків України: Одеської, Миколаївської, Сумської, Херсонської областей та  міст Києва, Одеси, Сум, Херсону. Змагання проводилися в різних вікових групах, окремо серед чоловіків і жінок, починаючи зі спортсменів віком до 10 років, та закінчуючи ветеранами, вік яких становив 60 років та старші.

В програму змагань були включені також і Х юнацькі спортивні ігри Херсонщини, Нову Каховку на яких представляли 12 учнів 10 та 11 класів ЗОШ №7 (директор Лілія Гришагіна).

В перший день змагань 28 вересня, по програмі Х юнацьких спортивних ігор проходили змагання зі спортивного орієнтування в заданому  напрямку на середніх дистанціях від 3,3 км до 4,8 км, на котрих потрібно було відшукати 10-14 контрольних пунктів (КП), в залежності від вікової категорії та статі учасників. Наші спортсмени виступали в групах Ч/Ж-16 та Ч/Ж-18.

Кращим з нашої команди в перший день був Шупелик Кирило (Ч-18), який посів 5 місце.

В другий день змагань, 29 вересня, проводилися змагання зі спортивного орієнтування в заданому напрямку на подовжених дистанціях.

За результатами змагань команда Нової Каховки зайняла III загальнокомандне місце на Х юнацьких спортивних іграх Херсонщини, поступившись тільки сильним командам м.Херсона та Олешківського району.

До складу команди входили учні 11-а класу, а саме: Крутієнко Андрій, Турка Андрій, Шупелик Кирило, Боднарчук Катерина, Звонарьова Софія, Нікіткова Юлія, та учні 10-а класу: Матерборчук Олександр, Махно Назарій, Столяр Іван, Бондаренко Юлія, Семенкович Софія,Федорук Катерина,

Представник:  Стрельцов Сергій, вчитель ЗОШ №7

Тренер: Борт Олександр (керівник гуртків БДТ Новокаховської міської ради)