Команда з Чорнобаївки вийшла в фінал Кубка Путилова

21 квітня на стадіоні в Чорнобаївці Білозерського району відбулися ігри ІІ відбіркового туру Кубку Львова з футболу Путилова Андрія. Переможцями стали господарі поля – шкільна команда з Чорнобаївки.

Під час побудови команд перед початком гри до учасників звернувся засновник Кубка – Андрій Путілов. Він побажав командам цікавої і чесної гри, перемоги найсильнішій команді і зазначив, що навіть від програшу засмучуватися не треба, тому що це стимул до майбутніх звершень, до розуміння, що треба наполегливо тренуватися далі.

Між іграми юні футболісти мали можлівість поспілкуватися з уже досвідченим гравцем Сергієм Воротило, який багато років тому теж брав участь в Кубку по футболу Путилова Андрія і навіть отримав спеціальну нагороду як кращий гравець турніру.

Зараз Сергій грає у другій футбольній лізі Словаччини, пріїхав додому в Кіселівку у відпустку и не МІГ НЕ підтримати рідну команду, яка грає в Чорнобаївці.

Отже, у фіналі команда з Чорнобаївки. Саме вона поїде в кінці травня в “Прибережний” (Лазурне), де буде грати за Кубок Путилова на професійному футбольному полі.

Друге місце у команди з Посад-Покровського, третє – у команди з Киселівки. Нагадаємо, фіналістом першого відбіркового туру стала команда з Нікольського. Наступний відбірковий тур відбудеться 27 квітня в Білозерці.