Команда ХВУФК завоювала чемпіонське звання з пляжного гандболу

З 9 по 13 червня на стадіоні пляжних видів спорту в місті Скадовськ відбувся чемпіонат України з пляжного гандболу серед юнаків та дівчат 2002-2003 років народження.

Як повідомляє прес-служба облради, чемпіонське звання серед дівчат розігрували представниці семи регіонів нашої країни. Команда Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради (ХВУФК-1), керована заслуженим тренером України Михайлом Милославським і Ларисою Косенко, другий рік поспіль в неймовірно напруженій боротьбі виборола чемпіонське звання.

Наша команда залишила на другій сходинці гідних суперників – представниць Броварського училища, а на третьому – «відкриття» чемпіонату – команду училища 2004-2005 років народження (тренери Жосан В.В. та Кандибей К.А.).

Команда ХВУФК-2, незважаючи на різницю у віці (на 2-3 роки молодше суперниць), зуміла отримати бронзові медалі чемпіонату.

Ще одна команда, яка представляла Скадовську філію училища, зайняла в підсумку 5 місце.

За підсумками чемпіонату сформовано молодіжну збірну команду України, до складу якої увійшли 9 представниць Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, яка після підготовчого збору в Скадовську  буде боротися за перемогу на чемпіонаті Європи.

Нагадаємо, нещодавно команди дівчат 2002-2003 та 2004-2005 років народження відділення гандболу Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради отримали бронзовий “дубль” – виграли бронзові медалі чемпіонату України у своїх вікових категоріях.