“Королева спорту-2018”: українська жіноча збірна з боротьби знялася для календаря

27 жовтня на Олімпійській базі в Конча-Заспі відбулась фотосесія для календаря 2018 року «Королева спорту», в якій взяли участь найтитулованіші спортсменки з жіночої боротьби. 

Українські дівчата не лише одні з найсильніших в світі, але й одні з найвродливіших. Саме тому календар має на меті показати чемпіонок з іншої сторони, продемонструвати їхню жіночність та популяризувати здоровий спосіб життя. 

Спортсменки, які в ці дні проходять чергові виснажливі збори, на кілька годин переодяглися з трико в вечірні сукні. Макіяж, укладання та професійне висвітлення допомогли виглядати ще більш ефектними перед фотокамерами. Результати побачимо в календарі «Королева спорту-2018», де будуть надруковані фотографії спортсменок.

«Навіть не очікувала, що спортсменки, дівчата можуть так яскраво виглядати, не гірше моделей», – зізналася в коментарі для XSPORT чотириразова чемпіонка світу з жіночої боротьби Катерина Бурмістрова.

«Я завжди говорила: не бійтеся віддавати дівчаток на боротьбу, – відзначила чемпіонка світу 2015 Оксана Гергель. – Цей вид спорту не такий проблематичний і травмонебезпечний і, як ви бачите, ми можемо бути простими красивимі дівчатами, в красивому платті і з красивим макіяжем. Думаю, тепер у батьків буде ще більше натхнення, щоб віддати дітей в боротьбу».

«У нас сьогодні грандіозне перевтілення. – поділилася емоціями чемпіонка Європи серед юніорів 2017 Оксана Лівач. – З буденної роботи ми перетворилися на справжніх красунь. Дякуємо за це нашій Асоціації спортивної боротьби України. Вони подбали про те, щоб ми відчували себе жіночними і неперевершеними ».

Календарі з українськими борчинями будуть розповсюджуватись не тільки в Україні. Про це в коментарі XSPORT розповів головний тренер національної збірної Володимир Євонов.
«У нас дуже гарні дівчата. І ми хочемо показати це всьому світу. Календарі «Королева спортом» будуть друкуватися не тільки на українському, але англійською мовами, щоб ми могли їх презентувати їх на чемпіонатах світу і Європи нашим колегам. Нехай всі бачать, які у нас прекрасні дівчата.  Це для них. Вони цілий день в залі, на тренуваннях, потім дім – і так весь час проходить. Але вони жінки, їм хочеться бути прекрасними, для них це свято».