Легкоатлетичний Кубок підприємців в Новій Каховці зібрав майже 300 любителів бігу

Уже втретє відбувся легкоатлетичний забіг, який традиційно проходить у травні в Новій Каховці. Правда, цього року в програмі забігу не було півмарафонської дистанції (21 км), але з’явилася дистанція 1 км для новачків, ну, й звичайно, залишилися дистанції 5 км і 350 м (для дітей). У зв’язку зі зміною формату назву «Південний півмарафон» організатори змінили на «Кубок підприємців».

У спортивному заході сьогодні, 12 травня, взяли участь 287 любителів бігу (з них 135 дітей) з Нової Каховки, Каховки, Херсона, Олешек, Києва, Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська, Кривого Рогу.

На дистанції 5 км переможцем Кубку підприємців став Дмитро Мягков(Олешки), на 2-му місці – Антон Тарасіч (Херсон), бронза – у Олександра Масюка (Херсон). 

Серед жінок найсильнішими були Анастасія Горбачова (Херсон), Тетяна Краченко (Херсон) іКатерина Сердюк (Олешки).

Дистанцію 1 км у віковій категорії старше 16 років найшвидше подолали Денис Бовкуш(Нова Каховка), Владислав Чайковський(Новотроїцьке) та Дмитро Безуглий (Нова Каховка). Серед спортсменів молодше 16 років переможцем став Микита Овчаров (Нова Каховка), 2-е місце посів Віктор Микитенко, на 3-му – Михайло Кобрисєв (Нова Каховка).

Усі учасники отримали медалі і сертифікати, а переможці і призери п’ятикілометровки – ще й грошові премії.

Окремо організатор змагань, спортивний клуб «К2»,  відзначив ветеранів – Івана Петрушенка, Федора Гостєва і Миколу Саєнка, а також сім’юГут – Романа, Марію та Іллю (5 км).