Лучниця з Нової Каховки виборола “бронзу” чемпіонату Європи

Херсонські спортсмени продовжують дарувати радість своїм вболівальникам. На цей раз “бронзою” чемпіонату Європи порадовала Анастасія Павлова з Нової Каховки.

В турецькому місті Самсун з 26 лютого до 2 березня проходив чемпіонат Європи зі стрільби з лука в приміщенні. На змагання з’їхалися понад 180 кращих лучників Старого Світу, які представляли 25 національних збірних континенту.

Команда українських лучниць в дисципліні класичний лук у складі Анастасії Павлової, Поліни Родіонової і Лідії Січенікової завоювали бронзові нагороди в командному змаганні.  В півфіналі наші спортсменки поступилися грузинкам (3: 5), але у втішному фіналі вирвали перемогу у білорусок з рахунком 5:4.

Чоловіча ж команда українських лучників виборола срібні нагороди чемпіонату, поступившись у фіналі росіянам з рахунком 1:5.

У дорослій віковій групі віце-чемпіонкою стала українська спортсменка з Чернівців  Лідія Січенікова, яка у фіналі програла росіянці з рахунком 2:6.

А в заключний день чемпіонату Європи порадували українських вболівальників наші юніори, які здобули дві золоті медалі в одиночних змаганнях. На найвищу сходинку п’єдесталу піднялись Іван Кожокарь і Жанна Наумова.