Ліга чемпіонів. Продексім зіграє з чемпіонами Іспанії, Сербії та Чехії

Сьогодні в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування стартових раундів Ліги чемпіонів з футзалу.

Нагадаємо, що це буде прем’єрний розіграш турніру, який прийде на зміну Кубку УЄФА. Але головне – представництво України на турнірі – залишилося незмінним: на міжнародній арені зіграє тільки переможець Екстра-ліги. Їм другий рік поспіль став херсонський “Продексім”, який сьогодні і дізнався своїх суперників в майбутньому сезоні.

“Мельники” пропускають попередній раунд і стартуватимуть відразу з основного. Там згідно з жеребом його суперниками стануть чемпіони своїх країн: іспанська “Інтер Мовістар”, сербський “Економац” і чеська “Ера-Пак”. До наступного раунду виходять три з чотирьох команд квартету.

Матчі основного раунду пройдуть з 2 по 7 жовтня. Господинею групи “Продексіма” стала 5-тисячна мультиспортивниа арена Крагуєваце, де приймає своїх суперників “Економац”.

Нагадаємо, що “Інтер Мовістар” є діючим переможцем Кубка УЄФА. У фіналі-2018 він обіграв португальський “Спортінг”, з яким “Продексім” грав в цьому турнірі в минулому році. Також рік тому “мірошники” вже зустрічалися з “Економацем”, поступившись 2: 4. “Ера-Пак” цікавий українському вболівальнику тим, що в його складі виступають два українських легіонера: голкіпер Дмитро Литвиненко та нападник Олександр Сорокін.