МФК «Продексім» вирушає на збори до Іспанії

 З 3 лютого тренерський штаб і гравці МФК «Продексім» відправляються на тижневі збори в Іспанію. Мета – підготовка до ігор плей-офф «Екстра-ліги» і Кубка України.

Про це в коментарі прес-службі клубу розповів головний тренер команди Жоао Карлос Барбоза.

Так, за словами наставника «мірошників», товариські матчі і тренування з іспанськими гравцями допоможуть «херсонцям» придбати новий досвід і навчитися європейського футзалу.

«Президент клубу МФК« Продексім »сприяє і допомагає розвитку команди. І подібні поїздки є доказом. Ці збори важливі і цікаві «мірошникам» ще й тим, що іспанці – одні з кращих футзальних гравців в світі. Такий обмін досвідом допоможе команді і підготує до ігор плей-офф », – вважає Барбоза.

Також за словами головного тренера, Іспанія – підходяща країна для проведення зборів футзального клубу. Якщо ж буде можливість вирушити до Бразилії, такий варіант також буде розглядатися з боку керівництва МФК «Продексім».

Відзначимо, що з грудня минулого року команду тренує бразильський фахівець Жоао Карлос Барбоза. Також в складі «мірошників» числиться два легіонера – Фумаса і Ронін.