Нагороди з ІІ Європейських іграх-2019 в Мінську

У столиці Білорусі в розпалі ІІ Європейські ігри. Вони триватимуть десять днів і завершаться 30 червня.

Спортсмени України вже відкрили рахунок медалям. Вдало виступили дзюдоїсти які завоювали дві золоті медалі (Георгій Зантарія і Дарина Білодід). Одне «золото» в самбо (Анастасія Сапсай). Також перед вечірніми змаганнями (23 червня) у збірної України були ще чотири срібні медалі і три бронзові.

На жаль, дуже хороший був шанс потрапити на п’єдестал пошани у жіночої збірної країни зі стрільби з лука, але в поєдинку зі збірною Білорусі наша спортсменка Лідія Січеннікова взагалі одну стрілу пустила мимо мішені. Хоча дуже вдало стріляли українки, серед них і новокаховчанка Анастасія Павлова.

Але це тільки початок. Нагадаємо, що в Мінську виступають шість спортсменів, які робили кроки у великий спорт на Херсонщині. Будемо вболівати за них. У вільній боротьбі на килимі буде боротися за нагороди Алла Белінська, В легкій атлетиці в стрибках висоту вийде в сектор Андрій Проценко. Микола Просторов буде показувати свою майстерність в стрибках на батуті. У веслуванні на байдарці побореться за нагороди Олександр Сиромятніков, а у веслуванні на каное Анастасія Четверякова. Та й ще не останнє слово скаже в стрільбі з лука новокаховчанка Анастасія Павлова.